triathlon coaching
BIJ MOVE THE LIMIT?

Doelen stellen

De sleutel tot succes

Plan op maat

Gegarandeerd succes 

Zo behaal jij je doelen

Ben jij topsporter? 

Triatleet Marcel Gierman heeft jarenlange ervaring met prestaties op topniveau.

Online coaching is laagdrempelig en effectief. Je kunt via Movethelimit wekelijks online schema’s krijgen voor triathlon, hardlopen of fietsen. Elke week krijg je feedback. Marcel helpt je met jouw ultieme doel: misschien wil je wel een hele triathlon doen?

Misschien wil je sneller worden, of finishen in je eerste triathlon? Marcel nodigt je voor de eerste training uit in z’n gym. Je krijgt daar een personal training. Daarna maken jullie plannen over jouw route naar je ultieme doel.

Goede begeleiding

Team work

Gegarandeerd resultaat

The Gym

Faciliteiten

Movethelimit is eind 2019 verhuisd naar een nieuwe locatie op de Leemansweg 29G in Arnhem. Onze locatie is perfect om trainingen te geven.

Marcel Gierman is eigenaar van Movethelimit. Hij is een echte motivator en hielp al honderden mensen bij het veranderen van hun leefstijl. Al meer dan 25 jaar werkt hij als personal trainer. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn eigen sportcarrière en vooral die van zijn klanten. Marcel heeft een bijzondere visie op sporten waarin humor een belangrijke rol speelt. Altijd een weg vinden naar de beste versie van jezelf: dat is zijn doel. Marcel is zelf nog steeds actief sporter. Triathlon is zijn sport en dat doet hij niet onverdienstelijk. Hij won 58 triathlons en liep 13 keer de Ironman. Zelfs die van Hawaii! Hij blijft ervan dromen om er nog een keer terug te komen.

Fitheid en succes horen bij elkaar. Mensen presteren pas naar hun volledige kunnen als ze zich fysiek en mentaal in balans voelen. Dat geldt ook voor werknemers.  Bij Movethelimit ben je niet alleen fysiek bezig, maar kom je ook mentaal in balans.

HET BESTE UIT JEZELF

KOM JIJ BIJ MARCEL TRAINEN?

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

13 + 6 =