Personal Training
BIJ MOVE THE LIMIT?

Doelen stellen

De sleutel tot succes

Plan op maat

Gegarandeerd succes 

Over Personal training
bij Marcel

Mijn verhaal.
Mijn werkwijze.

Triatleet Marcel Gierman heeft een uniek sportdoel, voor zichzelf maar ook voor jou. Hij motiveert je om het beste uit jezelf te halen. En hij weet dat je druk bent….

Of je nu topsporter bent of niet: een druk leven hebben we tegenwoordig allemaal. Marcel laat je zien dat je ondanks de drukte juist een energieboost kunt krijgen van sporten. Bij Marcel kun je bovendien sporten op elk niveau.

“Ik heb vroeger het CIOS gedaan en deed ‘on the job’ veel trainingservaring op. Als je bij mij komt trainen, kijken we eerst hoe je er fysiek voor staat. Aan de hand van deze test maak ik een perfect training traject voor je. 

Nieuwe Trainer…..

Even voorstellen!

Fleur is van kleins af aan erg fanatiek met sporten!
Momenteel is ze veel bezig met voetballen en fitness. Drie jaar geleden is ze begonnen met de opleiding Sport & Bewegen. Vanuit daar heeft ze de passie gevonden om mensen te moviteren en te coachen op het gebied van sport. Ze heeft 2 jaar lang gewerkt in de sportschool en hier veel ervaring op gedaan. Tijdens deze periode is ze er achter gekomen hoe leuk ze het vindt om mensen persoonlijk te begeleiden, doelen te laten behalen en plezier te hebben in het sporten. Nu een paar maanden samen met Marcel te hebben meegelopen draait ze inmiddels haar eigen trainingen bij movethelimit….

Strength Training

Mobiliteit

Afvallen

The Gym

Faciliteiten

Movethelimit is eind 2019 verhuisd naar een nieuwe locatie op de Leemansweg 29G in Arnhem. Onze locatie is perfect om trainingen te geven.

Marcel Gierman is eigenaar van Movethelimit. Hij is een echte motivator en hielp al honderden mensen bij het veranderen van hun leefstijl. Al meer dan 25 jaar werkt hij als personal trainer. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn eigen sportcarrière en vooral die van zijn klanten. Marcel heeft een bijzondere visie op sporten waarin humor een belangrijke rol speelt. Altijd een weg vinden naar de beste versie van jezelf: dat is zijn doel. Marcel is zelf nog steeds actief sporter. Triathlon is zijn sport en dat doet hij niet onverdienstelijk. Hij won 58 triathlons en liep 13 keer de Ironman. Zelfs die van Hawaii! Hij blijft ervan dromen om er nog een keer terug te komen.

Fitheid en succes horen bij elkaar. Mensen presteren pas naar hun volledige kunnen als ze zich fysiek en mentaal in balans voelen. Dat geldt ook voor werknemers.  Bij Movethelimit ben je niet alleen fysiek bezig, maar kom je ook mentaal in balans.

Marcel 
GIERMAN

Personal Trainer & Motivator

KOM JIJ BIJ MARCEL TRAINEN?

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

3 + 9 =